Pirelli, Michelin, Hankook,
gumik,BBS alufelni,felni webáruház

Általános Szerződési Feltételek

Garancia:

A forgalmazott termékekre a rendeletnek megfelelő jótállást és szavatosságot vállaljuk (249/2004. VIII.27.) Amennyiben a vásárolt termékhez nincs külön jótállási jegy, a mellékelt számla egyben jótállási jegy is. A jótállás kezdete a számla kibocsátási dátuma.

Gumiabroncsok esetében a gyártó által vállalt garanciális időtartamok az irányadóak, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között használják. A gumiabroncs használatából adódó profilmélység elkopás garanciális időn belül sem ad cserére lehetőséget. A gyártók a gumi szerkezeti vagy anyaghibájából adódó hibákra 1 év garanciát vállalnak. Nem rendeltetés szerű használat valamint váratlan esemény (baleset, kátyú, járdaszegély, stb.) bekövetkeztéből fakadó meghibásodások esetén a Gang Bt. fenntartja a jogot a gumi garanciás cseréjének elbírálására.

A garanciális igény nem érvényesíthető:

  1. helytelen tárolás
  2. szerelési és üzemeltetési hiba
  3. a jármű vagy tartozékainak hibája által okozott hibákra (pl. helytelen futóműbeállítás)
  4. baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra
  5. versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hiba

A garanciális ügyintézés minden esetben e-mail üzenetben írásban kell bejelenteni.

A garanciális igény bejelentésének tartalmaznia kell:

  1. az gumiabroncs adatait
  2. az gumiabroncs felszerelési helyét és leszerelési időpontját.
  3. az gumiabroncs felszerelését igazoló, szakműhely által kiállított számlát
  4. az gumiabroncs vételét igazoló számlát
  5. a hiba leírását

Jogos reklamáció esetén cégünk a reklamált abroncsot téríti vagy újra cseréli, amelynek árából a megmaradt profil mélységének arányában engedményt ad. A garanciális cserét szerződött partnereink valamelyikénél tudja lebonyolítani, amelynek helyszínét munkatársainknál tudja megbeszélni a (06304808118) telefonszámon. Amennyiben egyik helyszín sem felel meg postai úton címünkre feladott hibás termék elbírálás után futárszolgálattal kerül garanciális cserére, azonban ebben az esetben a szállítási költség a vevőt terhelik. További garanciális kérdésekben a Fogyasztóvédelmi Felügyeloség döntései az irányadók.

Megrendelés visszamondása:

A megrendelt áru átvételétől számított 8 munkanapon belül Önnek joga van visszaküldeni a vásárolt terméket. Ilyen esetben kérjük, előzetesen egyeztessen munkatársunkkal a visszaszállítás és a vételár visszafizetése módjának tisztázása érdekében. Csak eredeti csomagolású, sértetlen terméket tudunk visszavenni. A szállítási költség azonban a vevőt terheti. Határidőn belüli elállás esetén használt abroncsot vagy felnit azonban nem veszünk vissza. Cégünk a megrendelt és visszajuttatott termék vételárát visszafizeti legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A speciális és egyedi méretek előlegszámlás megendelése esetén azonban a visszavásárlást határidőn belül sem tudjuk vállalni, mivel a gyártó nem vásárolja vissza ezeket a termékeket. Ilyen esetekben kérjük figyelmesen járjanak el megrendelésük alkalmával.

Adatok védelme:

A vásárlók személyes adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és a számlázáshoz használjuk fel. Ezen adatokat cégünk semmilyen formában nem adja tovább, az adatkezelés a vonatkozó jogszabályok figyelembevételével történik (1992.évi LXIII. törvény, 1995.évi CXIX. törvény, 1998.évi VI. törvény). A megrendelői adatok felhasználása más célra csak az érintettek írásbeli hozzájárulásával lehetséges.A megadott elérhetőségekre a Gang Bt. semmilyen reklámanyagot nem fog küldeni saját tevékenységéről, akcióiról sem.

Fenntartások:

Az Internet kapcsolatból, illetve az adatbázis kapcsolatban (pl.: karbantartás, e-mail üzenet meg nem érkezés, stb.) bekövetkező hibákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőségét), hogy a weboldalon látható készlet a rendelés pillanatában nem áll rendelekezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk azonnal kiszolgálni a kért termékkel. A terméklapon megjelenített képek nem a termékről készültek, csak tájékoztató jellegűek. Az ezekből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.

A gumiabroncs gyártók, bejelentés nélkül módosíthatják egy adott méretű gumiabroncs mintázatát a profilszélesség függvényében.



Üzemeltető:

Gang Bt.
1025. Budapest, Pusztaszeri út 15.
Telefon: 06304808118 (hibabejelentés, vagy rendkívüli esemény bejelentésére munkaidőben) 
adószám: 28056629-2-41
cégjegyzékszám: 01-06-111389 
e-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill