Általános Szerződési Feltételek :


Garancia:


A forgalmazott termékekre a rendeletnek megfelelő jótállást és szavatosságot vállaljuk (249/2004. VIII.27.) Amennyiben a vásárolt termékhez nincs külön jótállási jegy, a mellékelt számla egyben jótállási jegy is. A jótállás kezdete a számla kibocsátási dátuma.

Gumiabroncsok esetében a gyártó által vállalt garanciális időtartamok az irányadóak, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között használják. A gumiabroncs használatából adódó profilmélység elkopás garanciális időn belül sem ad cserére lehetőséget. A gyártók a gumi szerkezeti vagy anyaghibájából adódó hibákra 1 év garanciát vállalnak. Nem rendeltetés szerű használat valamint váratlan esemény (baleset, kátyú, járdaszegély, stb.) bekövetkeztéből fakadó meghibásodások esetén a Goodgumi Kft. fenntartja a jogot a gumi garanciás cseréjének elbírálására.

A garanciális igény nem érvényesíthető:

  • helytelen tárolás
  • szerelési és üzemeltetési hiba
  • a jármű vagy tartozékainak hibája által okozott hibákra (pl. helytelen futóműbeállítás)
  • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra
  • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hiba

A garanciális ügyintézés minden esetben e-mail üzenetben írásban kell bejelenteni.

A garanciális igény bejelentésének tartalmaznia kell:

  • az gumiabroncs adatait
  • az gumiabroncs felszerelési helyét és leszerelési időpontját.
  • az gumiabroncs felszerelését igazoló, szakműhely által kiállított számlát
  • az gumiabroncs vételét igazoló számlát
  • a hiba leírását

Jogos reklamáció esetén cégünk a reklamált abroncsot téríti vagy újra cseréli, amelynek árából a megmaradt profil mélységének arányában engedményt ad. A garanciális cserét szerződött partnereink valamelyikénél tudja lebonyolítani, amelynek helyszínét munkatársainknál tudja megbeszélni a (06304808118) telefonszámon. Amennyiben egyik helyszín sem felel meg postai úton címünkre feladott hibás termék elbírálás után futárszolgálattal kerül garanciális cserére, azonban ebben az esetben a szállítási költség a vevőt terhelik. További garanciális kérdésekben a Fogyasztóvédelmi Felügyelõség döntései az irányadók.


Megrendelés visszamondása:


A megrendelt áru átvételétől számított 8 munkanapon belül Önnek joga van visszaküldeni a vásárolt terméket. Ilyen esetben kérjük, előzetesen egyeztessen munkatársunkkal a visszaszállítás és a vételár visszafizetése módjának tisztázása érdekében. Csak eredeti csomagolású, sértetlen terméket tudunk visszavenni. A szállítási költség azonban a vevőt terheti. Határidőn belüli elállás esetén használt abroncsot vagy felnit azonban nem veszünk vissza. Cégünk a megrendelt és visszajuttatott termék vételárát visszafizeti legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A speciális és egyedi méretek előlegszámlás megendelése esetén azonban a visszavásárlást határidőn belül sem tudjuk vállalni, mivel a gyártó nem vásárolja vissza ezeket a termékeket. Ilyen esetekben kérjük figyelmesen járjanak el megrendelésük alkalmával.


Adatok védelme:


A vásárlók személyes adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és a számlázáshoz használjuk fel. Ezen adatokat cégünk semmilyen formában nem adja tovább, az adatkezelés a vonatkozó jogszabályok figyelembevételével történik (1992.évi LXIII. törvény, 1995.évi CXIX. törvény, 1998.évi VI. törvény). A megrendelői adatok felhasználása más célra csak az érintettek írásbeli hozzájárulásával lehetséges.A megadott elérhetőségekre a Goodgumi Kft. semmilyen reklámanyagot nem fog küldeni saját tevékenységéről, akcióiról sem.


Fenntartások:


Az Internet kapcsolatból, illetve az adatbázis kapcsolatban (pl.: karbantartás, e-mail üzenet meg nem érkezés, stb.) bekövetkező hibákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőségét), hogy a weboldalon látható készlet a rendelés pillanatában nem áll rendelekezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk azonnal kiszolgálni a kért termékkel. A terméklapon megjelenített képek nem a termékről készültek, csak tájékoztató jellegűek. Az ezekből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.

A gumiabroncs gyártók, bejelentés nélkül módosíthatják egy adott méretű gumiabroncs mintázatát a profilszélesség függvényében.

Üzemeltető:

GOODGUMI KFT
1149. Budapest, Mexikói út 18.
Telefon: 06/30 480 81 18(hibabejelentés, vagy rendkívüli esemény bejelentésére munkaidőben)
adószám: 14820014-2-42

e-mail: info@nyarigumi.cofelnigumi.hu

Forgalmazott termékek:
BARUM BFGOODRICH BRIDGESTONE CONTINENTAL DAYTON DEBICA DUNLOP DURO EUROTEC FALKEN FEDERAL FIRESTONE FIRSTSTOP FULDA GENERAL GOODYEAR GT RADIAL HANKOOK INFINITY KINGSTAR KLEBER KORMORAN KUMHO MATADOR MICHELIN NOKIAN PIRELLI ROADSTONE SAVA SEMPERIT SPORTIVA TIGAR TOYO UNIROYAL VREDESTEIN YOKOHAMA

Felnigumi.hu kedvezményes áron talál nálunk a legnépszerűbb márkájú gumiabroncsokból, nagy választékban alacsony árakon. Olcsó árak csúcsminőségű gumik!

Felnigumi.hu gumiabroncs webáruház, széles méretválasztékkal óriási választék mindig aktuális raktárkészlettel.


Gyártók | Mintázatok | Méretek
gumi