A Point-S kátyúgaranciát ingyenesen biztositjuk Önnek a lenti gumiabroncsokra egy garnitúra vásárlásakor.

A Point-S kátyú garancia további biztonságot jelent, mert javíthatatlan abroncssérüléseknél gyors, egyszerű pótlást biztosít. A garancia minden garnitúra Point-S által biztositott abroncsra érvényes, amit Ön Point-S kereskedőnél vásárolt. Javíthatatlan abroncs sérülés esetén ez a garancia gyakorlatilag minden kárra biztosítást jelent, mint szöglyuk, padka, kátyú okozta javíthatatlan sérülésekre, de még a szándékos rongálásra is. A Point-S kátyú garancia kényelmes és ingyenes, áttekinthető és egyszerű.

Ez a garancia Magyarország területén érvényes! Magyarország szerte több mint 50 Point-S kereskedőnél igénybe vehető, függetlenül attól, hogy melyik Point-S kereskedőnél vásárolta abroncsát. A garancia csak 4db abroncs vásárlása esetén érvényes. A Point-S abroncsgaranciája túlterjed a szokásos gyártói garancián, amely kizárólag az abroncsok gyártáshiba-mentességre vonatkozik. A garancia az abroncs vásárlása napján lép életbe és 12 hónapig érvényes. Ez a szolgáltatás Önnek egy fillérjébe sem kerül! A garancia alapja a vásárláskor kapott számla a vásárlás dátumával, egységárral és Point-S partner pecsétjével.

A szervizhálózatunk magas minőség mellett, a megfizethető árat és a megbízható szolgáltatást garantálja. Ezzel kiemelkedően jó ár-értékarányt garantálunk!

 felnigumi.hu

Forgalmazott termékek:
BARUM BFGOODRICH BRIDGESTONE CONTINENTAL DAYTON DEBICA DUNLOP DURO EUROTEC FALKEN FEDERAL FIRESTONE FIRSTSTOP FULDA GENERAL GOODYEAR GT RADIAL HANKOOK INFINITY KINGSTAR KLEBER KORMORAN KUMHO MATADOR MICHELIN NOKIAN PIRELLI ROADSTONE SAVA SEMPERIT SPORTIVA TIGAR TOYO UNIROYAL VREDESTEIN YOKOHAMA

Felnigumi.hu kedvezményes áron talál nálunk a legnépszerűbb márkájú gumiabroncsokból, nagy választékban alacsony árakon. Olcsó árak csúcsminőségű gumik!

Felnigumi.hu gumiabroncs webáruház, széles méretválasztékkal óriási választék mindig aktuális raktárkészlettel.


Gyártók | Mintázatok | Méretek
gumi