Kátyúgarancia

Garancia leírása kátyúk esetén

A Point-S kátyúgaranciát ingyenesen biztositjuk Önnek a lenti gumiabroncsokra egy garnitúra vásárlásakor.

A Point-S kátyú garancia további biztonságot jelent, mert javíthatatlan abroncssérüléseknél gyors, egyszerű pótlást biztosít. A garancia minden garnitúra Point-S által biztositott abroncsra érvényes, amit Ön Point-S kereskedőnél vásárolt. Javíthatatlan abroncs sérülés esetén ez a garancia gyakorlatilag minden kárra biztosítást jelent, mint szöglyuk, padka, kátyú okozta javíthatatlan sérülésekre, de még a szándékos rongálásra is. A Point-S kátyú garancia kényelmes és ingyenes, áttekinthető és egyszerű.

Ez a garancia Magyarország területén érvényes! Magyarország szerte több mint 50 Point-S kereskedőnél igénybe vehető, függetlenül attól, hogy melyik Point-S kereskedőnél vásárolta abroncsát. A garancia csak 4db abroncs vásárlása esetén érvényes. A Point-S abroncsgaranciája túlterjed a szokásos gyártói garancián, amely kizárólag az abroncsok gyártáshiba-mentességre vonatkozik. A garancia az abroncs vásárlása napján lép életbe és 12 hónapig érvényes. Ez a szolgáltatás Önnek egy fillérjébe sem kerül! A garancia alapja a vásárláskor kapott számla a vásárlás dátumával, egységárral és Point-S partner pecsétjével.

A szervizhálózatunk magas minőség mellett, a megfizethető árat és a megbízható szolgáltatást garantálja. Ezzel kiemelkedően jó ár-értékarányt garantálunk!