Szállítási feltételek

Az értékesítés menete:

A Vevő a webáruházon keresztül az igényelt árucikk(ek) pontos meghatározásával elküldi megrendelését cégünknek.

 

Raktárkészlet infó: 

Az árucikkeket a baloldali menükben felkínált keresési lehetőségekkel választhatjuk ki. A kereséseket követően a találati lista az alábbi képen illusztrált módon fog megjelenni, jelen esetben egy gumiabroncs keresését követően. 


A találati lista minden szükséges információt tartalmaz az adott termék beazonosítására illetve ami nagyon fontos tartalmazza, a „Bővebb infó” alatt, hogy az adott termék raktáron van vagy sem! Amennyiben nincs raktáron egy adott termék ez a rész üresen marad!
Így Ön a rendelést megelőzően megbizonyosodhat arról, hogy egy adott termék raktáron van vagy sem.

Az értékesítéssel kapcsolatos ügyintézés elsősorban e-mail formájában történik. 
Cégünk a megrendelt tételeket adott szállítási határidővel visszaigazolja ez a legtöbb tétel esetében ez mindössze 1 nap. A szállítást futárcégen keresztül az orzág bármely területére vállaljuk. Helyszíni átvételre csak felszereléssel együtt van lehetőség melynek összege centrírozással, szelepcserével és segédanyagokkal 2000 Ft/db-tól (13" acélfelni). Helyszíni átvételkor ha nem szerelteti az abroncsokat, szállítási díjat kell fizetni.

Vevo rendelését a visszaigazolás alapján írásban megerosíti, ezzel elfogadja a szállítási határidot és az általános szerződési feltételeket.

Eladó a megrendelést futárcégen keresztül teljesíti. A szállítás költsége alapesetben a vevőt terheli. A futárcég megbízottja az áru leszállításakor annak ellenértékét készpénzben beszedi.

 

Szállitási dijak:
Gumiabroncs vagy felni: 1-4 db 3960 Ft /rendelés

Szerelt kerék: 1-4 db 5960 Ft /rendelés

 

Szállítási feltételek:

A lefoglalt termékeket 2 hétig tároljuk a megrendelő részére. Ezután a rendelést lemondottnak tekintjük.

A futárcég csak olyan szállítási címre tud szállítást teljesíteni, ahol 08.00-tól 18.00-ig folyamatosan vagy a futárcéggel közvetlenül telefonon egyeztetett idopontban tartózkodik az áru átvételére jogosult személy. A futárcégnek való átadást követően az áru mozgását, érkezését nincs módunkban nyomon követni. Amennyiben további időpont egyeztetésre lenne szükség azt közvetlenül csak a futárcégen keresztül (GLS) tudja megtenni, melynek elérhetőségeit válaszlevelünkben megküldjük. 

Cégünk űrlapjában, nem kötelező jelleggel bekéri az autó típusadatait és amennyiben nyilvánvalóan hibás rendelése leszünk figyelmesek értesítjük a megrendelőt, de ezen adatok mindenkori ellenőrzésére nem vállalunk garanciát. A téves vagy hibás megrendelés esetén a visszaszállítás költsége a megrendelőt terheli.


Szállítási határidők:

Raktáron lévő tételek esetében 1 nap. A munkaszüneti napok nem számítanak bele a szállítási határidőbe. Néhány kisebb raktárkészlettel rendelkező keleteurópai gyártó (főképp szezonban az olcsóbb árkategóriákban) az álltalunk megrendelt termékeket nem tudja időben leszállítani cégünknek. Internetes áruházunkban ugyan szerepelnek ezen gyárak termékei is, de nem tudjuk garantálni, hogy minden esetben ki tudják elégíteni a viszonteladói megrendeléseket, amiből az következik, hogy előfordulhatnak a listánkban szereplő tételek között olyanok is amelyek átmenetileg nem elérhetőek. Áruházunk több ezres raktárkészlettel rendelkezik a legtöbb megbízható jobbminőségű márkák népszerű típusaiból folyamatosan teljesíteni tudjuk a megrendeléseket.

 

Szerelés és személyes átvétel:

Lehetőség van szerződött partnercégeinknél az abroncsok személyes átvételére és felszereltetésére. 
(felszerelés nélküli átvétel esetén a szállítási díj fizetendo)

 

Kapcsolatfelvétel:

Munkatársaink az érkező megrendelésekre online e-mail válaszüzenettel állnak rendelkezésre minden munkanap 08:00-tól 17:00-ig. Az ezen napszakokon kívül érkező megrendelésekre vagy e-mail üzenetekre a legközelebbi munkanap kezdetén tudunk válaszolni