215/45R17 Y SP Sport Maxx RT2 XL MFS Dunlop nyári abroncs

Dunlop
215/45R17 Y SP Sport Maxx RT2 XL MFS Dunlop nyári abroncs
Kód: 21545R17YMXRT2X
215 / 45 R17 91=615Kg
Y=300 km/h
C
A
67dB
33 320 Ft / db
133 280 Ft / 4 db
db
Raktár készlet Azonnal elérhető

Dunlop gumik

SP SPORTMAXX

Dunlop SP Sport Maxx nyári gumihttps://www.dunlop.eu/content/dam/gydu/products/SPTMAXX_NORMAL.jpg.transform/small-desktop/image.jpg

Maximális Teljesítmény A Dunlop azért hozta létre az SP Sport Maxx Ultra High Performance abroncsot, hogy maximális tapadásával és vezetési élményével lenyűgözze Önt. Az MRT ‘Multi-Radius Tread’ technológia pontos abroncs kontúrt tesz lehetővé 10 rádiuszával és így egyenletesebb talajnyomást hoz létre az érintkezési felületen. Ennek eredményeképpen az érintkezési felület nagyobb lesz, így jelentősen megnő az abroncs tapadása száraz és nedves útfelületen is..

Fő jellemzők

* Kitűnő kezelhetőség nedves és száraz úton
* Kiváló gyorsulás, rövid fékút, alacsony kopás
* Magas aquaplaning ellenállás
* Kiemelkedő stabilitás nagy sebességeknél
* Maximális vezetési komfort

 

SP SPORT

 

A megfelelő abroncs bármerre is visz az útja. https://www.dunlop.eu/content/dam/gydu/products/SPT01_NORMAL.jpg.transform/small-desktop/image.jpgAz aszimmetrikus Sp Sport 01 szinte bármilyen helyzetben megfelelően reagál.Dunlop SP Sport 01: Bármennyi sofőr is rejtőzzön benned .

Innovatív három felületű mintázatával az aszimmetrikus SP Sport 01 egyesíti a nyugodt gördülést, a sportosságot és a magas aquaplaning ellenállást. A mintafelület három részre osztása gondoskodik az egyensúlyról, legyenek bármilyenek is az útviszonyok. .

Az SP Sport 01 a közép és felső osztályú autók ideális választása. A 100% -os szilika mintakeverék alacsony gördülési ellenállást, kitűnő úttartást nedves és száraz utakon és magas futásteljesítményt jelent.

Tulajdonságok és előnyök
- 3 zónás mintázat, kiváló menetteljesítmény minden helyzetben
- Hatékony vízelvezetés nagy sebességnél is
- Magas biztonsági tartalék kritikus helyzetekben
- Extra alacsony gördülési ellenállás
- Nagyon alacsony zajszint

 

QUATTROMAX

https://www.dunlop.eu/content/dam/gydu/products/SPQUAMAXX_NORMAL.jpg.transform/small-desktop/image.jpgDUNLOP QUATTROMAXX nyári gumi

Tulajdonságok és előnyök

BIZTONSÁG
A felső kategóriás nagy, erős autókhoz kifejlesztett abroncs. Jobb kanyarstabilitás erősen vizes útfelületen. Rövidebb féktávolság. A kategóriájában egyedi aszimmetrikus mintázat, kimagasló vízelvezetéssel, ami kitolja a vizencsúszás sebességhatárait, így növelve a biztonságot.

HALK
alacsonyabb vibráció.alacsonyabb zajszint. Az abroncs optimalizált tömegeloszlása és a váltakozó léptékű blokkok közvetlenül eredményezik a rezgések csökkenését.

 

 

 

 

SP FASTRESPONSE

 

Dunlop SP Sport FastResponse nyári gumihttps://www.dunlop.eu/content/dam/gydu/products/SPTFASTRES_NORMAL.jpg.transform/small-desktop/image.jpg

FastResponse a sofőrökért a Dunlop Touch Technológia segítségével.

A Dunlop Touch Technológiája® egy jelentős előre lépés az abroncs gyártásban. A termék kínálatunk jelentős részében megtalálható Dunlop Touch Technológia pontos és megbízható visszajelzést ad az útról és ezáltal gondoskodik arról, hogy a söfőr a legjobbat hozza ki az autójából a biztonság fenntartása mellett.

 

SP Sport FastResponse – egy abroncs kitűnő kezelhetőséggel száraz és nedves utakon, kiemelkedő kanyarodási tulajdonságokkal, magas aquaplaning ellenállással, páratlan tapadással és kormányzási precizitással.

Mindezek mellett az SP FastResponse megdöbbentően pontos visszajelzést ad az útról, a nemrégiben bemutatott Touch Technológia fejlesztési koncepció segítségével. Éppen ezért olyan felszabadító érzés ilyen abroncsokon vezetni. És fantasztikusan csendes.

 

 

SP 9000

Dunlop SP Sport 9000 nyári gumihttps://www.dunlop.eu/content/dam/gydu/products/SPT9000_NORMAL.jpg.transform/small-desktop/image.jpg

 

A Stílusos Nagy tudású Az SP Sport 9000 az ideális választás a mindennapi használatra ahol a kényelem és rendkívüli biztonság fontos. A komputerrel optimalizált nagy teljesítményű mintázat kitűnő futásteljesítményt, kormányzási precizitást és kezelhetőséget jelent.

 

Fő jellemzők:

* Kitűnő gyorsulási és fékezési tulajdonságok, alacsony gördülési ellenállás.
* Kiemelkedő kezelhetőség nedves utakon, magas aquaplaning ellenállás
* Magas vezetési komfort
* Kitűnő nagy sebességű stabilitás, alacsony kopás

 

WINTER RESPOND 5

DUNLOP WINTER RESPONSE 5 téligumihttps://www.dunlop.eu/content/dam/gydu/products/WINRESP2_NORMAL.jpg.transform/small-desktop/image.jpg

Tulajdonságok és előnyök
- Új fejlesztésű, aszimmetrikus mintázatú téligumi
- Többzónás futófelület, optimális teljesítmény havas, jeges úton
- Kétféle lamella kialakítás, kiváló vonóerő és úttartás
- Új típusú gumikeverék, még jobb tapadás hideg útfelületen
- Alacsony menetzaj

 

A Winter Respontse kifejezetten a kemény téli útviszonyokra lett kifejlesztve, különösen a

havas jeges utakra,kitűnő általános téli tulajdonságokkal rendelkezik emellett, kiemelkedő kezelhetőséggel tapadással és fékezési tulajdonsággokkal bír.

A Winter Respontse azt a hó-jég szegmenst képviseli, mely addig hiaányzott a kinálatunkból

 

 

 

 

WINTER SP 3D

DUNLOP WINTER SP 3D téli gumihttps://www.dunlop.eu/content/dam/gydu/products/SPT3DMS_NORMAL.jpg.transform/small-desktop/image.jpg

 

A Dunlop SP Winter Sport 3D optimális kezelhetőséget és stabilitást nyújt akkor is amikor az út egyszerre aljassá válik.

 

Hogyan? Nos a Dunlop mérnökei szenvedélyesen keresik a csúcsteljesítmény elérésének módját. Ez vezetett az egyedi SP Winter Sport 3D kifejlesztéséhez. Az abroncs mintájában elhelyezkedő 3 különböző méretű lamella három különböző helyen gondoskodik a csúcs teljesítményről legyen szó nedves, jeges száraz vagy havas utakról.

 

Így például a a forradalmian új 3 dimenziós, egymásba kapcsolódó lamellák kinyílnak, ha a sofőr lassan halad a havon például és összezáródnak a nagyobb stabilitás érdekében ha a sebesség megnő:

Ez a csúcstechnológia teszi lehetővé hogy a sofőrök a legtöbbet hozzák ki autójukból, a körülményektől függetlenül.
 

 

MEGBÍZHATÓ GUMIABRONCSOK

A több mint 100 éves versenytapasztalat és napjaink újításai teszik kiemelkedővé a Dunlop gumiabroncsait. A vezetés megszállottjainak elkötelezetten dolgozunk, mivel a vezetés igazi szenvedélye lakik.

A legsportosabb és legexkluzívabb autógyártók a Dunlopot választják nagy teljesítményű járműveik teljesítményének növeléséhez.

A gumiabroncs-technológiában végzett folyamatos innovációnak köszönhetően számos díjat nyert el különböző független gumiabroncsteszteken.

A motorsportban elért több mint egy évszázados sikereknek köszönhetően a Dunlop a versenypályákra kifejlesztett

technológiákat már a nagy teljesítményű gumiabroncsokban is alkalmazza.

 

 

  • Kimagasló kormányozhatóság száraz úton városi autók számára
  • Kiváló teljesítmény különböző körülmények között
  • Jó kormányozhatóság nagy sebességnél 
  • Jobb tapadás nedves útfelületen 
  • Csendes, kényelmes utazás